Шоколадтан жасалған түрлі-түсті парфет.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шоколад 150 г Сарысы 2 дана Түйіршіктелген қант 3 ас қасық. л Какао 3 ас қасық. л Апельсин ликері 40 мл Желатин 8 г Ақуыз 2 дана Кілегей 450 мл Ақ шоколад 150 г Сарысы мен 2 ас қасық шайқаңыз. л қант, какао мен 1/2 ликер қосыңыз. 4 г желатинді жібітіңіз. Ақуыздарды бөлек 1 ас қасық қантпен және 200 мл кілегеймен шайқаңыз. Ащы шоколадты ерітіңіз, сарысы, кілегей, ақуыз және желатинмен араластырыңыз. 2/3 бөлігін пленкамен қапталған қалыпқа салыңыз. Салқындату үшін. Ақ шоколадты ерітіңіз. 4 г желатинді жібітіңіз, ерітіңіз және 20 мл ликермен араластырыңыз. 250 мл кілегейді шайқаңыз және массамен араластырыңыз. 1/3 бөлігін ащы шоколад массасымен араластырыңыз және қалыпқа салыңыз. Үстіне ақ шоколад массасын салыңыз. Пленкамен жабыңыз және 4-5 сағат бойы мұздатыңыз.