"Мас францискандық" тәтті тоқаш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Крем: 5 сарысы, 3 қасық какао, 100 г қант ұнтағын су ваннасында шайқаңыз. Крем қалыңдай бастаған кезде оны судан алып тастаңыз және араластыра отырып, оған біртіндеп 250 г май қосыңыз. Кремді қатайту үшін оны суыққа қойыңыз. Содан кейін глазурьді үстіне құйыңыз. 150 г сары май, 150 г қант, 4 жұмыртқа, 1 ас қасық. л какао, 1/4 пакет қопсытқыш ұнтақ, 70 г ұнтақталған 120 г ұнтақталған жаңғақ. Сары майды, қантты және сарысын жақсылап араластырыңыз, массаға какао, ұн, қопсытқыш, жаңғақ қосып, шайқалған белки мұқият енгізіңіз. Массаны қалыпқа салыңыз да, пеште орташа отта пісіріңіз. Дайын өнімді суытып, қарақат джемімен жағып, үстіне жаңғақ салмасы мен кілегей жағып қойыңыз. салма: 200 г ұнтақталған жаңғақ, 4 ас қасық қант ұнтағы, 150 г ро - ма дұрыс араластырылып, алынған массаның үстіне аздап жайылады. Глазурь: 200 г шоколадты будың үстіне ерітіп, 60 г тағамдық маймен араластырыңыз. Глазурь сәл салқындаған кезде, оны кремнің үстіне абайлап құйып, суытыңыз. Дайын өнімді бөлек пирожныйларға кесіңіз.