Шоколадты торт (бумеранг)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сары май, кокос жаңғағы, какао, қант және ванильді қантты жақсылап араластырыңыз. Араластыруды тоқтатпай, жұмыртқаны қосыңыз. Содан кейін ұнды, ашытқыны, тұзды қосып, ең соңында сүтті біртіндеп құйыңыз. Пішінді маймен майлап, үстіне қамырды салып, орташа температурада 40-45 минут пісіріңіз. Толтыру үшін барлық компоненттерді араластырыңыз және кілегейге дейін шайқауышпен шайқаңыз. Жуылған тортты шоколадты кілегеймен майлаңыз. 150 г ұн, 2 толық емес шай қасық құрғақ ашытқы, 125 г сары май, 2 толық емес ас қасық. майдалап туралған кокос қасықтары, 2 толық емес ас қасық. какао қасықтары, 200 г қант, 2 жұмыртқа, бір шымшым тұз, 3 ас қасық. сүт қасықтары, 0,5 пакет ванильді қант Толтыру үшін: 250 г қант ұнтағы, 1 толық емес ас қасық. какао қасық, 4 ас қасық. еріген сары май қасықтары, 1 шай қасық ұнтақталған кофе, 1 ас қасық. майдалап туралған кокос қасық, 1 шай қасық ванильді қант.