Шоколадты глазурь
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1. 4 ас қасық қант 2 ас қасық сүт 2 ас қасық какао 50 г сары майды ерітіңіз, қайнатыңыз Крем үшін сарысы мен шайқалған белки қосуға болады 2. 1 ас қасық араластырыңыз. л какао + 1 ас қасық. л ұн + 1/2 ас қасық. қант + 5 ас қасық. л сүт, қайнатыңыз, үнемі араластырыңыз. Салқындаған кезде 50 г сары май + ванилин қосыңыз. Торт үшін глазурь қалыңырақ және ағып кетпес үшін үлкенірек ұн (слайдпен қасық) жақсырақ. Ал ыстық шоколад үшін бірнеше қасық сүт зиян тигізбейді. 4. Қара шоколадты ерітіңіз, еріген шоколадқа қаймақ қосыңыз (нарықтан шамамен 0, 5 бар 2 шай қасық қаймақ), араластырыңыз және алдымен бір жағынан осы қоспамен жабыңыз, содан кейін бұл шоколад массасы қатайғаннан кейін, шамамен 15 минуттан кейін, екінші жағынан. 3. Қолайлы ыдыста 150 г шоколадты қыздырып, 1 ас қасық қосыңыз. қасық какао, 1 стакан қант және 0,5 стакан су. Қоспаны отқа қойып, қоюланғанша пісіріңіз. Глазурь дайын деп саналады, егер оның фарфор табақшасына құйылған тамшысы жайылып кетпесе. Дайын глазурьді торттың бетіне дереу құйыңыз, оны тез арада тегістеп, пышақпен тегістеңіз.