"Бұйра пенчо" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы -Жұмыртқаны 1 стакан қант пен жарты банка қоюландырылған сүтпен шайқаңыз. Бір стақан қаймақ, бір жарым кесе ұн, 3 шай қасық какао және сірке суымен сөндірілген бір шай қасық сода қосыңыз. Алынған қамырды үш бөлікке бөліңіз: 1 бөлігін дөңгелек пішінге, ал қалған екеуін тікбұрышты пішінге салыңыз. Сұйық қамырды қасықпен алып, пісіру парағына жайып қоюға болады. Максималды температурада пісіріңіз - 5-7 минут. Тұмшапештің есігін тарс жаппаңыз. Сіріңкемен тексеруге дайындығы. Тік бұрышты пішіннен алынған пісірілген қамырды 2х2 см квадраттарға кесіңіз. Қаймақты (2 литр) түні бойы шүберек пакетке іліп қойыңыз, іліп қойыңыз, содан кейін араластырғышпен немесе шайқауышпен екі стакан қантпен шайқаңыз. Жақсылап шайқаңыз және 1 стакан қабығы аршылған жаңғақ қосыңыз (ұсақ кесектер пайда болмас үшін оларды қолыңызбен ұсақтаған дұрыс). Араластыру. Біз тортты жайып бастаймыз. Алдымен дөңгелек тортты қаймақпен майлаңыз. Содан кейін төртбұрыштарды жаңғақтармен қаймаққа батырыңыз (олар қаймақта басынан аяғына дейін болатындай етіп). Ал слайдты қалыптастыру үшін диаметрі бойынша және жоғары қарай дөңгелек тортқа жайыңыз. Қаймақ барлық квадраттар үшін жеткілікті болуы керек. Содан кейін глазурьді пісіріңіз: 8 ас қасық қант, 4 ас қасық сүт, 6 шай қасық какао, 100 грамм сары майды араластырыңыз, қайнатыңыз, сәл салқындатыңыз және ақырын, глазурь қаймақты ерітпеуі үшін торттың үстіне құйыңыз. торттан қашып кетпеді. Қамыр: жұмыртқа 3 дана. қант 1 стакан қоюландырылған сүт 1/2 банка қаймақ 1 стакан ұн 1,5 стакан какао 3 шай қасық. сода 1 шай қасық. сірке суы Крем: қаймақ 2 литр қант 2 стакан жаңғақ 1 стакан Глазурь: қант 8 ас қасық. л. сүт 4 ас қасық. л. какао 6 шай қасық. сары май 100 г.