Пряниктер Нан
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қамыр: Ингредиенттер бірінен соң бірі құйылады: 1/2 кесе қаймақ, 1/2 кесе йогурт, 259 г маргарин, (сода сөндіру үшін еріген маргаринге құйылады), 6 жұмыртқа (сарысы), 2 шай қасық. сода, 4 кесе қант. Ұнды пластилин күйіне дейін құйыңыз (сұйық емес және қою емес мағынасында). Пирогтардағыдай, тек қалыңырақ. Қамырдан кішкене стақанмен (қалыппен) кесіледі (дүкендегіден екі есе кіші, содан кейін олар осы мөлшерге жетеді). 150 градус температурада пісіріледі. Содан кейін глазурьге батырылады және кептіріледі. Глазурь: қамырға 6 жұмыртқаны (белков), 2 кесе қантты шайқаңыз және/немесе шоколад пряниктерін жасау үшін глазурьге какао қосылады.