Зімбір печеньесі (Люба апайдан)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Жұмыртқа 3 дана.
қант 3
5 ас қасық.
күнбағыс майы 2 ас қасық. л.
сірке суы 1 шай қасық.
тұз 0
5 шай қасық.
айран 0
5 л
сода 1 шай қасық.
ұн 3 ас қасық.
қант 3
5 ас қасық.
күнбағыс майы 2 ас қасық. л.
сірке суы 1 шай қасық.
тұз 0
5 шай қасық.
айран 0
5 л
сода 1 шай қасық.
ұн 3 ас қасық.
Сипаттамасы 3 жұмыртқа мен 2 кесе қантты миксермен шайқаңыз. 2 ас қасық қосыңыз. күнбағыс майының қасықтары, 1 шай қасық. сода (сірке суымен сөндіріңіз), 0,5 шай қасық. тұз, 0,5 л айран. Қамыр илеңіз, оны 0,5-1 сағатқа қалдырыңыз. Содан кейін қамырды қалыңдығы шамамен 1 см етіп жайыңыз, зімбір печеньесін пісіріңіз. Глазурь: 1,5 кесе қант және 150 г су. 15 минут қайнатыңыз. Зімбір печеньесін ыдысқа салыңыз, глазурьдің үстіне құйыңыз, араластырыңыз, араластырыңыз, араластырыңыз, содан кейін глазурьді қатайту үшін суықта.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Зімбір печеньесі (Люба апайдан) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 15 мин. Из продуктов вам понадобятся Жұмыртқа 3 дана., қант 3,5 ас қасық., күнбағыс майы 2 ас қасық. л., сірке суы 1 шай қасық., тұз 0,5 шай қасық., айран 0,5 л, сода 1 шай қасық., ұн 3 ас қасық.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

