"Қоян" торты (сәбіз торты)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қамыр: 3 кесе ұн, 1 кесе қант, 1 пакет маргарин, 6 жұмыртқа, 2 кесе ұсақ үккіште үгітілген шикі сәбіз. Сарысын 1/2 кесе қантпен сүртіңіз, жұмсартылған маргарин, сәбіз қосыңыз* Белки 1/2 стакан қант қосылған қатты көбікке шайқаңыз, ақуыз массасының жартысын қамырға абайлап енгізіңіз, содан кейін 3 стакан ұн қосыңыз. пісіру ұнтағы. Пішінді маймен майлаңыз, оған қамырды салыңыз, 180,200 С температурада пісіріңіз. Салқындағаннан кейін жартысын кесіңіз. Крем: сиропты 1/2 кесе судан, 1/2 шай қасық лимон қышқылынан және 200 г қанттан пісіріңіз. Қалған шайқалған ақуыздарға біртіндеп қайнаған сиропты құйыңыз, ұруды жалғастырыңыз, аздап шикі қызылша шырынын қосыңыз. Торттарды қызғылт креммен жағыңыз, тортты ыстық емес пешке қысқа уақытқа қойыңыз, сонда крем сәл төмендейді.