"Анечка" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Глазурь: 3 ас қасық какао, 1/2 кесе қант, 5 ас қасық сүт - бәрін араластыра отырып, баяу отта 10 минут қайнатыңыз.
Сипаттамасы Қамыр: 100 г маргарин, 1/2 кесе қаймақ, 1/2 кесе бал, 1 стакан қант, 3 жұмыртқа, 11/2 шай қасық наубайшы ұнтағы, ұн. Маргаринді ерітіңіз, қант пен бал қосыңыз, оттан шығармай, ерігенше араластырыңыз. Пештен алыңыз. Қаймақ, жұмыртқа, наубайшы ұнтағы мен құймақ тәрізді қамыр жасау үшін жеткілікті ұн қосыңыз. Қамырды 3 бөлікке бөліңіз, олардың әрқайсысы майланған және жарма себілген табаға құйылады, кезекпен 3 торт пісіріледі. Крем: 2 стакан суық сүзілген қаймақты 1 стакан қантпен шайқаңыз. Торттарды салқындатыңыз, кілегеймен жағыңыз, торттың үстіне жылы глазурь құйыңыз