"Ақ" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Әрбір тортты кілегеймен жағып, үстіне ұсақталған қуырылған жаңғақтарды себіңіз. Үстіңгі торт қабатын кілегеймен жағыңыз, үстіне ештеңе себуге болмайды. Торттың бүйірлерін де қамырға ақ кілегеймен жағыңыз: 200 г маргарин, 2 ас қасық қаймақ, 2 ас қасық қант, 2 кесе ұн, наубайшы ұнтағы. Жұмсартылған маргариннен және басқа компоненттерден қамыр илеп, 4 торт пісіріңіз. Крем: 1 стакан сүзілген қаймақпен 1 стакан қантты шайқаңыз.