"Вацлав" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Крем: 1 банка қоюландырылған сүтті 2 сағат қайнатыңыз
содан кейін әрқайсысына 1 ас қасықтан 200 г сары май қосып
кілегейді шайқаңыз. Торттың үстіне қуырылған жаңғақтарды қалың етіп себіңіз
шамамен ұсақталған (стақан)
үстіне ыстық күйдіргішті құйыңыз (табада 1/2 кесе қантты ерітіңіз
қызарғанша үздіксіз араластырыңыз.
содан кейін әрқайсысына 1 ас қасықтан 200 г сары май қосып
кілегейді шайқаңыз. Торттың үстіне қуырылған жаңғақтарды қалың етіп себіңіз
шамамен ұсақталған (стақан)
үстіне ыстық күйдіргішті құйыңыз (табада 1/2 кесе қантты ерітіңіз
қызарғанша үздіксіз араластырыңыз.
Сипаттамасы Қамыр: 3 жұмыртқа, 2 кесе қант, 200 г кілегейлі маргарин, 2 кесе жаңғақ, наубайшы ұнтағы, 1 ас қасық қаймақ немесе айран, 1 кесе ұн, 1 ас қасық какао. Сарысын қантпен сүртіңіз, жұмсартылған маргаринді қосыңыз, сүртуді жалғастырыңыз, қаймақ, сосын ұн, пісіру ұнтағы мен какао араластырыңыз. Содан кейін абайлап қатты көбікке шайқалған белки қосыңыз. Тұмшапеште орташа отта 2 торт пісіріңіз. Салқындатыңыз және әрқайсысын екіге бөліңіз. Пісіру алдында бір тортқа 1 кесе жаңғақ, екіншісіне компоттан алынған жемістерді (алма, шабдалы, алмұрт) қосыңыз. Торттарды кілегеймен жағып, оларды бірінің үстіне бірін бүктеп, тортты жаңғақтармен және тортты жемістермен алмастырыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Вацлав" торты пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Крем: 1 банка қоюландырылған сүтті 2 сағат қайнатыңыз, содан кейін әрқайсысына 1 ас қасықтан 200 г сары май қосып, кілегейді шайқаңыз. Торттың үстіне қуырылған жаңғақтарды қалың етіп себіңіз, шамамен ұсақталған (стақан), үстіне ыстық күйдіргішті құйыңыз (табада 1/2 кесе қантты ерітіңіз, қызарғанша үздіксіз араластырыңыз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
