"Наполеон" торты 7
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: Қамыр: 250 г маргарин, 1,5 стакан тұзды су, 2 стакан ұн, Кілегей: 1 жұмыртқа, 1 стакан қант, 2 ас қасық. л ұн, 1,5 кесе сүт. Қамыр: маргаринді біртекті масса алынғанша ұнмен ұсақтап тураңыз. Бұл массаға 1,5 кесе шикі тұзды су қосыңыз. Бөрене жасаңыз, оны 5 бөлікке бөліңіз. Тоңазытқышқа салыңыз. Қамырды қалыңдығы 0,3 см-ге дейін жайыңыз. 180- 200ш температурада 5 торт пісіріңіз (біреуі себуге кетеді). Әрбір тортты кілегеймен майлаңыз, үстіңгі жағын үгінділермен себіңіз. Крем: жұмыртқаны, 2 ас қасық ұнды (үстіңгі жағымен), 1 стакан қантты араластырыңыз, 1,5 стакан шикі сүтті қосыңыз. Орташа отта үнемі араластыра отырып, қалың күйге келтіріңіз. Соңында сары майдың бір бөлігін қосыңыз.