Сырадағы Наполеон
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қамыр: 300 г маргарин, 1 стакан сыра, 3 стакан ұн, 1/2 шай қасық. сода. Маргаринді пышақпен турап, сыра, сода қосып, араластырып, қамыр илейміз. Оны кішкене шарларға бөліп, тоңазытқышқа 1,5-2 сағатқа қойыңыз. Содан кейін шарларды жұқа үлпектерге жайып, пісіріңіз. Кремді кез келген адам жасай алатын шығар. Мысалға: 1/2 л сүт, 3 ас қасық. л жарма, 1/2 кесе қант - ботқаны пісіріңіз (қайнатыңыз). Салқындату (сироп). 300 г сары майды 1 стакан қантпен ақ түске дейін сүртіңіз, содан кейін біртіндеп салқындатылған сиропты қосып, ұруды жалғастырыңыз, егер қаласаңыз, тағамдық эссенцияны қосуға болады. Крем дайын. Қатпарларды кілегеймен майлап, жаңғақ себіңіз.