"Еврей" пирогы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қамыр: 1/2 пакет маргарин, 1/2 кесе қаймақ, пышақтың ұшындағы тұз, сода - бірдей мөлшерде, 2 ас қасық суық су, ұн - 2 кесе. Маргаринді пышақпен ұнмен тураңыз, қалған ингредиенттерді қосыңыз. Қамырды тоңазытқышқа 30 минутқа қойыңыз. Салмасы: 300 грамм пиязды қызарғанша қуырыңыз, тұз себіңіз, кез келген дәмдеуіштерді қосыңыз. Қамырды пішінге салыңыз, шеттерін бүктелген күйде қалдырыңыз. Пиязды үстіне қойыңыз. Ірімшікті пиязға сүртіңіз (ерітуге болады), 1 жұмыртқа мен 2 ас қасық қаймақ қоспасын құйыңыз. Т= 200 градуста қызарғанша пісіріңіз. Дайын пирогты жаңа піскен шөптермен себіңіз. ұн - 2 кесе маргарин - 125 г. қаймақ - 3/4 кесе су - 2 ас қасық. л тұз - пышақтың ұшында сода - пышақтың ұшында пияз - 300 г. ірімшік - 100-150 г. жұмыртқа - 1 дана.