Сәбіз печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Үгітілген сәбіз 1 ас қасық., сары май (маргарин) 100 г., мейіз 100 г., пышақтың ұшында сөндірілген сода, 1 ас қасық қант, 1 ас қасық ұн. Неше порцияға арналған: 5. Жаңа сәбізді ұсақ үккіште немесе тағамдық процессорда үккіштен өткізіп, жуылған және аздап ыстық суға батырылған мейізді қосып, сода, қант, май қосыңыз (еріген сары май немесе маргарин, немесе көкөніс 0,5 кесе - онымен оңайырақ және сол сияқты дәмді)және ұн. Барлығын араластырыңыз. Дөңгелек пішінде пісіру парағына қасықпен жайыңыз. 180-200 гр дейін қыздырылған пеште пісіріңіз. пеш дайын болғанға дейін. Өте дәмді (сәбіздің дәмі жоқ).