Шоколадты-жаңғақты тәтті тоқаш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Алдымен сары май мен шоколадты бумен жұмсартыңыз, жұмыртқаны қант пен ванильмен шайқаңыз. Енді шоколад-май массасын ұн мен разрыхлительмен жақсылап араластырып, жұмыртқамен мұқият араластырыңыз. Жаңғақтарды қосып, қамырды пісірме табаққа салып, 180 градусқа дейін қыздырылған пешке салып, 25-30 минут пісіру қалады. Торттардың түсі алтын қоңыр болуы керек. сары май немесе маргарин - 250 г. ащы шоколад - 150 г. жұмыртқа - 4 дана. қант - 350 г. ұн - 175 г. туралған жаңғақ - 150 г. пісіру ұнтағы - 1 шай қасық. ванильді қант - 1 пакет