"Шайға" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер жұмыртқа - 8 дана. қант - 250 г. сүт - 400 мл. май - 150 г. шоколад - 50 г. бадам ұны - 200 г. крекер - 1 ас қасық.л.
Сипаттамасы Қатты көбікке шайқалған 8 ақуыз мен 150 грамм қантты екі жүз грамм ұсақ ұнтақталған жаңғақтармен (бадам) және бір қасық ұсақ жақсы бидай крекерімен араластырыңыз. Осы қамырдан үш торт қабатын пісіріңіз. Содан кейін доб жүз жиырма грамм қантпен 8 сарыдан ұнтақтаңыз, аздап ұн мен екі стакан ыстық сүт қосыңыз. Бұл крем болады. Үздіксіз араластыра отырып, оның қоюлануына мүмкіндік беріңіз. Салқындаған кезде 150 грамм сары май, ақ ұнтақталған және аздап үгітілген шоколад қосыңыз. Осы кременмен әр тортты жайып, тортты үстіне сол креммен майлаңыз. Тоңазытқышта жарты сағат бойы маринадтаңыз. жұмыртқа - 8 дана. қант - 250 г. сүт - 400 мл. май - 150 г. шоколад - 50 г. бадам ұны - 200 г. крекер - 1 ас қасық.л.