Шарлотта "Жаңа"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бір килограмм алманың қабығын аршып, кішкене тілімдерге бөліп, сары майға қызарғанша қуырыңыз, жарты кесе қант қосыңыз. Пісіруге арналған ыдыстардың түбіне салыңыз, қамырды құйыңыз. Пеш дайын болғанға дейін. Қамыр: 2 жұмыртқаны бір стақан қантпен ұрып, бір стақан ұн, аздап сода мен бір банка қоюландырылған сүт немесе бір стақан қаймақ қосыңыз. алма 1 кг. қант 1/2 кесе сары май Қамыры: жұмыртқа 2 дана. ұн 1 стакан қант 1 стакан сода пышақтың ұшында қоюландырылған сүт 1 банка