"Тасбақа" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 5 жұмыртқаны 1,5 стакан қантпен шайқаңыз (егер ол жақсы ұрылмаса, бір шымшым сода қосуға болады). 2 ас қасық қосыңыз. л какао және 2 кесе ұн. Бұл қамыр. Кішкене пирожныйлар түрінде жарты шай қасық пісіру парағына қойылады. Тез піседі. Дайын пирожныйлар кілегейге батырылады және слайдпен науаға немесе табаққа жайылады (егер сіз жалқау болмасаңыз, оны тасбақа түрінде салуға болады: лаптар, бас, құйрық және көзді ақ толтырылған шоколад кәмпитінен кесуге болады). Аздап жібітуге рұқсат етіңіз. Крем: 2 стакан қаймақ (кедейлікке байланысты - 1 стакан қаймақты 1 стакан айранмен алмастыруға болады), 1 стакан қант, 2 ас қасық. л какао және 100 г. жұмсартылған сары май (негізінен майсыз жасауға болады) - мұның бәрі тегіс болғанша араластырылады. ұн - 2 кесе жұмыртқа - 5 дана. қант - 2 1/2 кесе какао ұнтағы - 4 ас қасық. қаймақ - 2 кесе сары май - 100 г.