"Қара өрік" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қамырға қажет: 5 жұмыртқа, 1 стакан ұн, 2 үстел. какао қасықтары, 1 шай қасық. гаш. сода, 3/4 кесе қант. 250 г ұн, 100 г қант, 100 г жаңғақ, 2 жұмыртқа, 1 \ \ 2 шай қасық. лимон шырынын сөндірілген сода, 100 г сұйық бал, 1 лимон шырыны. Жұмыртқаны қантпен шайқаңыз. Суды балмен лимон шырынын қосып араластырыңыз, құймақ тәрізді қамыр илеңіз. Майланған пішінде 4 тортты пісіріңіз. Крем: 500 г қара өрік, 1 стек. жаңғақ, 200 г қара өрік. мас- ла (немесе 1 стек. қаймақ), 1 стек. қант. Қаймақты 1/2 стаканнан шайқаңыз. қанттар, ұсақталған жаңғақтармен және сіңдірілген (5 сағат ішінде) және қара өрікпен ет тартқыштан өткізіледі. Әрі қарай - қолдың ептілігі, және солай. 2. ҚАМЫР: 2 жұмыртқа 1 ас қасық. қант 75 г қара өрік. майлар 0, 5 ас қасық қаймақ 1 ас қасық. ұн 0, 5 шай қасық. сода Барлық өнімдерді араластырыңыз, шайқаңыз және үш торт жасаңыз. КРЕМ: 75 г қара өрік. майлар + 0, 5 ас қасық. қант - ақ ұнтақтаңыз. 250 г қара өрікті шайыңыз, 5 минут қайнатыңыз, салқындаған кезде тұқымдарды алып тастаңыз, ет тартқыштан өткізіңіз. Майға бөліктерге қосып қосыңыз. Содан кейін бөліктерге 400-500 г қаймақ қосыңыз 3. Кімнен: Таня Ролокнанская 2:450/57. 41 Қамырға қажет: 5 жұмыртқа, 1 стакан ұн, 2 үстел. какао қасықтары, 1 шай қасық. гаш. сода, 3/4 кесе қант. Крем үшін: 800 г қаймақ, 3/4 кесе қант, 200 г қара өрік, 1 стакан жаңғақ Печеньесін пісіріңіз. Үстіңгі жағын жылы торттан кесіңіз, ортасын қасықпен алыңыз, сонда тек түбі мен қабырғалары қалады. Алынған ішкі бөліктерді қаймақпен, туралған қара өрікпен және туралған жаңғақтармен араластырыңыз. Мұның бәрін қайтадан тортқа салыңыз, кесілген үстіңгі жағымен жабыңыз. Үстіне глазурьді құйыңыз. Бұл торт өте тез дайындалады. Бұл әрқашан және барлығында болады. Қаймақ, қара өрік және жаңғақтарды азырақ алуға болады, бәрібір дәмді болады. 250 г ұн, 100 г қант, 100 г жаңғақ, 2 жұмыртқа, 1 \ \ 2 шай қасық. лимон шырынын сөндірілген сода, 100 г сұйық бал, 1 лимон шырыны. Жұмыртқаны қантпен шайқаңыз. Суды балмен лимон шырынын қосып араластырыңыз, құймақ тәрізді қамыр илеңіз. Майланған пішінде 4 тортты пісіріңіз. Крем: 500 г қара өрік, 1 стек. жаңғақ, 200 г қара өрік. мас- ла (немесе 1 стек. қаймақ), 1 стек. қант. Қаймақты 1/2 стаканнан шайқаңыз. қанттар, ұсақталған жаңғақтармен және сіңдірілген (5 сағат ішінде) және қара өрікпен ет тартқыштан өткізіледі. Әрі қарай - қолдың ептілігі, және солай. 2. ҚАМЫР: 2 жұмыртқа 1 ас қасық. қант 75 г қара өрік. майлар 0, 5 ас қасық қаймақ 1 ас қасық. ұн 0, 5 шай қасық. сода Барлық өнімдерді араластырыңыз, шайқаңыз және үш торт жасаңыз. КРЕМ: 75 г қара өрік. майлар + 0, 5 ас қасық. қант - ақ ұнтақтаңыз. 250 г қара өрікті шайыңыз, 5 минут қайнатыңыз, салқындаған кезде тұқымдарды алып тастаңыз, ет тартқыштан өткізіңіз. Майға бөліктерге қосып қосыңыз. Содан кейін бөліктерге 400-500 г қаймақ қосыңыз 3. Кімнен: Таня Ролокнанская 2:450/57. 41 Крем үшін: 800 г қаймақ, 3/4 кесе қант, 200 г қара өрік, 1 стакан жаңғақ Бисквит пісіріңіз. Үстіңгі жағын жылы торттан кесіңіз, ортасын қасықпен алыңыз, сонда тек түбі мен қабырғалары қалады. Алынған ішкі бөліктерді қаймақпен, туралған қара өрікпен және туралған жаңғақтармен араластырыңыз. Мұның бәрін қайтадан тортқа салыңыз, кесілген үстіңгі жағымен жабыңыз. Үстіне глазурьді құйыңыз. Бұл торт өте тез дайындалады. Бұл әрқашан және барлығында болады. Қаймақ, қара өрік және жаңғақтарды азырақ алуға болады, бәрібір дәмді болады.