Жаңғақ салмасы бар құрғақ торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тест үшін: 200 гр. еріген сары май, 1 стек. қаймақ, 1 стек. қант, 4 сарысы, 0, 5 стек. сүт, 1 жарты литрлік банка ұн, 0, 5 пакет ванилин, 0, 5 шай қасық. қасықтар. сода, 1 шай қасық қасық. лимон қышқылы
Сипаттамасы Крем үшін: 4 ақуыз, 1 стек. қант, 2 стек. помадаға арналған жаңғақ жаңғақтары: 0, 5 стек. сүт, 3 шай қасық. какао, 0, 5 стек. қант, 1 шай қасық. Сары майды қантпен араластырылған ұнмен ұсақтап тураңыз, қаймақ, сарысы мен сүт қоспасын құйыңыз, қышқылмен сөндірілген сода, ванилин қосыңыз. Қамырды илеңіз және оны 3 бөлікке бөліңіз. Әр бөлікті маймен майланған және ұн себілген төртбұрышты параққа жайыңыз. Қамырды суға малынған қолмен тегістеңіз. Қызаруға жол бермей, жақсы қыздырылған пеште пісіріңіз. Толтырманы дайындаңыз: белки тік көбікке шайқаңыз және ет тартқыштан айналдырылған және қантпен араластырылған жаңғақтармен біріктіріңіз. Екі тортты дайындалған жаңғақ қоспасымен майлап, бірінің үстіне бірін қойып, үстіне үшінші тортты жауып, тортты жаймаға салып, салмасын пісіру үшін баяу отта пісіріңіз. Дайын салқындатылған тортты барлық жағынан шоколад помадасымен майлап, тоңазытқышқа бірнеше сағатқа қойыңыз. Помаданы дайындау: қантты какаомен араластырыңыз, сүтпен сұйылтыңыз және араластыра отырып, қоюланғанша қайнатыңыз. Оттан алыңыз, сары май мен ванилинмен илеңіз және ыстық күйінде тортқа құйыңыз. Торттың беті мен бүйірлерін кең пышақпен тез жайыңыз.