"Шарлот" кремі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1. Қант - 1 ас қасық., май -200 г, жұмыртқа -1 дана., сүт - 0, 5 ас қасық., ванильді қант.
Сипаттамасы Сүт пен қантты қыздырады, соңғысы толығымен ерігенше араластырады, содан кейін алдын ала ұрылған жұмыртқаға жұқа ағынмен ақырын құяды. Алынған сироп бу жылуына дейін салқындатылады. Массаны ыдысқа илейді және оған сиропты біртіндеп құйып, кілегейді қатты араластырады, үлпілдек болғанша шайқайды. 2. 1 жұмсақ, содан кейін басқа нұсқасы бар. Ол қабат ретінде және раушан гүлдері үшін жақсы жұмыс істейді (пішінін сақтайды - сары майлар солып қалмайды). 2 сарысы, 1 ас қасық. л ұн, 0, 5 ас қасық. қант, 0, 5 ас қасық. сүт, 200 г май. Сарысын қантпен сүртіңіз, + сүт + ұнды тегіс болғанша шайқаңыз, кішкене отқа қойыңыз және қоюланғанша үнемі араластыра отырып пісіріңіз. Салқындатыңыз және жұмсақ сары маймен шайқаңыз, оны бірте-бірте жеңіл және жұмсақ болғанша қосыңыз.