Сүт пен жұмыртқаға арналған сары майдан жасалған негізгі крем (шартотта)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы ӨНІМНІҢ АТАУЫ - | БІРЛІК - | САНЫ - | - | ӨЛШЕМДЕР | | - |------------------------------------------------------- | САРЫ МАЙ | - | | | - |ТӘТТІ - | ГРАММ | 50 | 100 | 200 | - | ТҮЙІРШІКТЕЛГЕН ҚАНТ - |АС ҚАСЫҚ | 1 - | - 2 | - 4 - | - | ЖҰМЫРТҚА - | ДАНА | 1/2 | - 1 | - 2 - | - | СҮТ - |АС ҚАСЫҚ.| 1 | - 2 | - 4 - | - |------------------------------------------------------- | КРЕМНІҢ ШЫҒЫМЫ | ГРАММ | 100 | 200 | 400 | - |------------------------------------------------------- Қанттан, сүттен және жұмыртқадан сүт сиропын дайындаңыз. Ол үшін сүтті кастрюльге құйып, қантты салып, араластыру кезінде қайнатыңыз. Бөлек кастрюльде жұмыртқаны шайқауышпен аздап шайқаңыз және шайқауды тоқтатпай, ыстық сүтті және қантты жұқа ағынмен осы жерге құйыңыз. Жалпы қоспаны қайнатыңыз, содан кейін сүт сиропын бөлме температурасына дейін салқындатыңыз. Сироп салқындаған кезде, 1-рецептте көрсетілгендей, сары майды шайқаңыз. Сары майды шайқауды тоқтатпай, оған біртіндеп салқындатылған сүт сиропын кішкене бөліктерге құйып, үлпілдек крем алынғанша шайқаңыз.