Қоюландырылған сүттегі негізгі май кремі (1)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ӨНІМНІҢ АТАУЫ - | БІРЛІК - | САНЫ - | - | ӨЛШЕМ | | ---------------------------------------------------------| - | САРЫ МАЙ | - | - | | / - | ТӘТТІ - | ГРАММ | 50 | 100 | 200 | - | ҚОЮЛАТЫЛҒАН СҮТ |АС ҚАСЫҚ.| 2 | 4 -| - 8 - | ---------------------------------------------------------| - | КРЕМНІҢ ШЫҒЫМЫ | ГРАММ - | 110 | 220 | 440 - | ---------------------------------------------------------|
Сипаттамасы Жылы қыздырылған кремнен жасалған зергерлік бұйымдар әдемі, жылтыр қабатқа ие, бірақ мұндай кремнен жасалған өрнектер бедерленбеген. Суық кремнен жасалған әшекейлер күңгірт, өрнектері бедерлі. Сары майды кастрюльге қою қаймақ концентрациясына дейін қыздырып, оны металл шайқағышпен немесе ағаш шпательмен шайқаңыз. Содан кейін шайқауды тоқтатпай, қоюландырылған сүтті сары майға кішкене бөліктерге құйып, 10-15 минут шайқаңыз. Үлпілдек және біртекті масса алынғанға дейін. егер қоюландырылған сүт қантталған болса, бұл сүтті дәмін татқан кезде тілдегі қант түйіршіктерінің сезімімен анықталады, оны алдын ала қайнатып, бөлме температурасына дейін салқындатыңыз. Егер крем "кесілген" болса (кедір-бұдырланған болса), оны аздап қыздырып, әрі қарай шайқаңыз. Егер бұл көмектеспесе, кремді суытып, араластырып, таза елекке немесе дәкеге салып, сұйықтықты бөліп алғаннан кейін аздап қыздырып, қайтадан шайқаңыз немесе аздап қыздырылған май қосыңыз.