Жұмыртқадағы сары майдың негізгі кремі (жылтыр)(5)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ӨНІМНІҢ | ӨЛШЕМНІҢ АТАУЫ | БІРЛІК - | САНЫ - | - | | - | |------------------------------------------------------- | САРЫ МАЙ | - | | | | - |ТӘТТІ - | ГРАММ | 50 | 100 | 200 | - | ТҮЙІРШІКТЕЛГЕН ҚАНТ - |АС ҚАСЫҚ.| 1 - | 2 -| 4 -| - | ЖҰМЫРТҚА | ДАНА | 1/2 | 1 -| 2 - |---------------------------------------------------- | КРЕМНІҢ ШЫҒЫМЫ | ГРАММ | 100 | 200 | 400 | - |----------------------------------------------------
Сипаттамасы Кәстрөлге түйіршіктелген қант пен жұмыртқаны салыңыз. Қоспаны 45 г дейін қыздырған кезде, көлемі 2,5-3 есе көбейгенше оны шайқауышпен шайқаңыз. Содан кейін, ұруды жалғастыра отырып, массаны бөлме температурасына дейін салқындатыңыз. Бөлек кастрюльде майды қалың қаймақ консистенциясына дейін қыздырыңыз, оны ақ түске дейін шайқаңыз және ұруды жалғастыра отырып, біртіндеп жұмыртқа массасын қантпен құйыңыз. Жалпы қоспаны үлпілдек крем пайда болғанша шайқаңыз.