Сұлтанның пирогы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тұмшапеште орташа отта пісіріңіз (t= 210-220 C) 45-50 мин. 200 г сары майды 200 г қантпен шайқаңыз. Ұруды жалғастыра отырып, бір-бірден 3-4 жұмыртқа енгізіңіз. 2 ас қасықпен араластырыңыз. л ұн 100 г мейіз және лимон қабығы. Ұнтақталған массаға 200 г ұн, қантталған мейіз және 2 ас қасық қосыңыз. л ірі туралған аршылған бадам. Тағы 1 шай қасық салуға болады. ұнмен алдын ала араластырылған наубайшы ұнтағы. Қамырды майланған және нан үгіндісі себілген қалыпқа салыңыз.