Буға пісірілген джем қосылған ағылшын пудингі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер 250 г ұн, 1 шай қасық қопсытқыш ұнтақ, 0,5 шай қасық тұз, 100 г сары май, 100 г түйіршіктелген қант, 2 жұмыртқа, 0,15 л сүт, 250 г жеміс джемі.
Сипаттамасы Ұнды қопсытқыш ұнтақпен және тұзбен араластырыңыз, қамыр ұсақталғанша саусақтарыңызбен сары майды ұнмен сүртіңіз. Қант қосыңыз. 2 жұмыртқаны сындырыңыз, оларды ұнтақтаңыз. Ұруды жалғастыра отырып, сүтті құйыңыз. Барлық джемді майсыз пішінге салыңыз, содан кейін пудинг массасын құйыңыз. Оның үстіне майланған қағаз шеңберімен жабыңыз. Қалыптың жоғарғы жағын екі қабатты фольгамен жабыңыз. Үлкен кастрюльді алыңыз, түбіне төңкерілген табақшаны, ал үстіне пудинг қосылған пішінді салыңыз. Оның айналасындағы кеңістікті қайнаған судың жартысына дейін құйыңыз. Отқа қойыңыз, қайтадан қайнатыңыз, содан кейін отты ең төменгі деңгейге дейін азайтыңыз және судың қайнағанын әр 20 минут сайын тексеріңіз.