Қаймақ қосылған бал
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 250 г бал, 1 кг ұн, 250 г қант, 250 г сары май, 200 г сыра, 6 жұмыртқа, 2 кесе қаймақ, 100 г туралған жаңғақ, 1 шай қасық даршын және сода.
Сипаттамасы Сары майды қант пен сарысымен сүртіңіз. Даршынмен қайнатылған балды әлі жылы күйінде құйып, қайтадан ұнтақтаңыз, қаймақ, бір стақан сыра құйыңыз, ұн, сода құйыңыз, қаймақ қоюланғанша илеңіз және көпіршіктер пайда болғанша сүртіңіз. Содан кейін көпіртілген белков мен ірі туралған жаңғақтарды көбікпен илеңіз. Процестің қалған бөлігін жоғарыдан қараңыз.