Жаңғақ қосылған бал шырыны
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г бал, 400 г қант, 4 жұмыртқа, 1 кг ұн, 1 стакан сыра, 1 стакан фундук, 1 шай қасық сода мен ұнтақталған даршын.
Сипаттамасы Сарысын алдымен қантпен, сосын даршынмен қайнатылған балмен сүртіңіз. Сыра немесе қаймақ құйыңыз, ұн, сода қосып, көпіршіктер пайда болғанша сүртіңіз. Массасы қаймақтың тығыздығында болуы керек, ал егер аз болса, ұн қосыңыз. Ірі туралған жаңғақтармен илеңіз және майланған және ұн себілген қалыпқа құйыңыз, үстіне туралған жаңғақтарды себіңіз. Процестің қалған бөлігін жоғарыдан қараңыз.