Тәтті бұрыштан сүзбе қосылған Ставрополь тағамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 4 тәтті бұрыш, 300 г сүзбе, 40 г сары май, 46 жаңғақ, 2-3 түйір сарымсақ, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сүзбені жұмсартылған сары маймен, туралған жаңғақпен, ұсақталған сарымсақпен сүртіңіз. тұзбен. Тәтті бұрышты шайыңыз, тұқым бөлігін алыңыз, сүзбе массасымен толтырыңыз және салқындатыңыз. Содан кейін бұрышты ені шамамен 1 см көлденең тілімдерге кесіп, үстелге қызмет етіңіз. Сүзбе массасын бұрышсыз тағамдар ретінде пайдалануға болады.