Толтырылған бұрыш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер Сіз ыстық қызанақ шырынын құюға болады (1 литр шырын үшін - 30 г тұз және 50 г сірке суы). Банкаларды 0,5 л - 5 минут, 1 л - 10 минут зарарсыздандырыңыз, ораңыз.
Сипаттамасы Тазартылған бұрышты 1-2 минут қайнатыңыз, салқындатыңыз. Толтыру үшін сәбіз мен ақжелкеннің тамырын жартылай дайын болғанға дейін қайнатыңыз, жасыл ақжелкенді, аскөк пен балдыркөк пен ақжелкеннің тамырын ұсақтап тураңыз, бәрін тұзбен араластырып, сарымсақты қосыңыз. Бұрышты толтырыңыз, банкаларға мықтап салыңыз және тұзды ерітінді құйыңыз (1 литр суға 1 ас қасық тұз). Суықта сақтау керек.