Табиғи қызылша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут

Өнімдер Қызылшаны салуға қатынасы - 60%, тұзды ерітіндіге - 40%. Банкаларды 0,5 л - 40 минут, 1 л - 45 минут зарарсыздандырыңыз.
Сипаттамасы Үстіңгі жағы жоқ қою қызыл целлюлозасы бар жас асханалық қызылшаны қайнаған суға 15-20 минут қайнатады да, қабығын пышақпен бөліп, текшелерге, табақтарға немесе тілімдерге бөледі. Өлшемі 30 мм-ден аз қызылшаны тұтастай консервілеуге болады (ағартқаннан және тазалағаннан кейін). Кесілген қызылша қызарып кетпес үшін банкаларға тез салынып, 2% тұзды ерітіндімен (1 литр суға 20 г тұз) құйылады. Борщ пен винегрет дайындау үшін қолданыңыз.