Табиғи қызылша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут

Өнімдер
Қызылшаны салуға қатынасы - 60%
тұзды ерітіндіге - 40%. Банкаларды 0
5 л - 40 минут
1 л - 45 минут зарарсыздандырыңыз.
тұзды ерітіндіге - 40%. Банкаларды 0
5 л - 40 минут
1 л - 45 минут зарарсыздандырыңыз.
Сипаттамасы Үстіңгі жағы жоқ қою қызыл целлюлозасы бар жас асханалық қызылшаны қайнаған суға 15-20 минут қайнатады да, қабығын пышақпен бөліп, текшелерге, табақтарға немесе тілімдерге бөледі. Өлшемі 30 мм-ден аз қызылшаны тұтастай консервілеуге болады (ағартқаннан және тазалағаннан кейін). Кесілген қызылша қызарып кетпес үшін банкаларға тез салынып, 2% тұзды ерітіндімен (1 литр суға 20 г тұз) құйылады. Борщ пен винегрет дайындау үшін қолданыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Табиғи қызылша пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся Қызылшаны салуға қатынасы - 60%, тұзды ерітіндіге - 40%. Банкаларды 0,5 л - 40 минут, 1 л - 45 минут зарарсыздандырыңыз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz