Қызылша натюрморты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажетті: 4 ұсақ қызылша, 1 пияз, 1 қызанақ, 1 алма, 1 желкек тамыры, 1 ас қасық. л өсімдік майы.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Қызылшаны тазалаңыз және әрқайсысының өзегін кесіңіз. Қызанақ пен пиязды ұсақтап турап, кастрюльге салыңыз. Су, өсімдік майын қосып, қызылшаны салып, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Осы уақытта алма мен желкек үккіштен өткізіңіз. Дайын қызылшаны салқындатып, алма мен желкек тартылған етпен толтырыңыз. Бұқтырылған қызанақ пен пиязды табаққа қатар қойыңыз.