Алма қосылған Чернигов борщы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 400 г сиыр еті, 1 - 2 қызылша, 3 - 4 қызанақ, 3 - 4 алма, 250 г картоп, 100 г цуккини, 1 сәбіз, 2 ас қасық томат пюресі, 40 г еріген шошқа майы, 50 г қаймақ, дәміне қарай дәмдеуіштер. Қызылшаны жолақтарға кесіңіз де, қызанақ пюресі қосылған бұқтырыңыз, бұршақты бөлек пісіріңіз. Қайнаған ет сорпасына туралған картопты, туралған қырыққабатты салып, 15-20 минут қайнатыңыз. Содан кейін қайнатылған бұршақты, бұқтырылған қызылшаны, тұздалған тамыр мен пиязды, туралған алма мен жаңа піскен қызанақты, дәмдеуіштерді қосып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Дайын борщты қаймақпен дәмдеңіз және шөптерге себіңіз.