Днепрдегі борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Балық консервілері - 40 г, ақ қырыққабат - 40 г, тәтті бұрыш - 10 г, картоп - 70 г, үрме бұршақ - 5 г, қызылша - 25 г, пияз - 10 г, сәбіз - 10 г, томат пюресі - 15 г, сірке суы 3% - 5 г, өсімдік майы - 15 г, ұн - 5 г, аскөк, ащы қара бұрыш, лавр жапырағы, тұз. Туралған қырыққабатты, тәтті бұрышты қайнаған суға салып, жартылай дайын болғанға дейін пісіріңіз. Содан кейін өсімдік майына туралған және қуырылған картопты, қайнатылған қайнатылған бұршақты, жолақтарға кесіп, қызанақ пюресі мен сірке суымен қайнатылған қызылшаны, сумен сұйылтылған ұнды, балық консервілерін, тұзды қосып, дәмдеуіштерді қосып, қайнатыңыз. дайын.