Галисиялық борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сүйектер - 100 г, қызылша - 100 г, жаңа қырыққабат - 100 г, картоп - 80 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 10 г, пияз - 20 г, томат пюресі - 15 г, ұн - 5 г, еріген сары май - 10 г, қаймақ - 15 г, қызылша квасы - 50 г, лавр жапырағы, бұрыш бұршағы, тұз, шөптер. Қызылшаны тілімдерге бөліп, қызанақ пюресі мен қызылша квасымен қайнатыңыз. Сонымен қатар, туралған ақжелкенді, сәбізді және пиязды ұнмен аздап араластырыңыз. Ұсақ туралған қырыққабат пен картопты сүйек сорпасына салып, 10-15 минут қайнатыңыз. Содан кейін бұқтырылған қызылшаны, қуырылған тамырларды, лавр жапырағын, хош иісті бұрыш бұршағын, тұзды қосып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Борщты 30-40 минут қайнатыңыз және оған қайнатылған қызылша квасын құйыңыз.