Чернигов борщы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті - 40 г, қызылша - 60 г, жаңа қырыққабат - 120 г, үрме бұршақ - 10 г, картоп - 70 г, цуккини - 25 г, қызанақ - 20 г, алма - 20 г, ақжелкен тамыры - 5 г, сәбіз - 10 г, пияз - 15 г, томат пюресі - 10 г, 3% сірке суы - 5 г, қант - 5 г, еріген шошқа майы - 10 г, қаймақ - 15 г, лавр жапырағы, тәтті бұршақ, тұз, аскөк, ақжелкен қосылған бұрыш. Қызылшаны жолақтарға бөліп, тұз, сірке суы, сорпадан алынған май, қызанақ пюресі мен қантпен қайнатыңыз. Бұршақтарды бөлек қайнатыңыз. Қайнаған сорпаға туралған картопты, туралған қырыққабатты салып, 15-20 минут қайнатыңыз, содан кейін туралған қуырылған цуккини, қайнатылған бұршақ, бұқтырылған қызылша, қуырылған тамыр мен пияз, туралған алма, жаңа піскен қызанақ (Тілімдер), лавр жапырағы, хош иісті бұрыш қосыңыз. бұршақ және жұмсақ болғанша пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде табаққа ет, қаймақ салып, шөптерге себіңіз.