Волынь борщы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті - 80 г, қызылша - 60 г, жаңа қырыққабат - 160 г, қызылша - 15 г, ақжелкен тамыры - 10 г, пияз - 15 г, жаңа піскен қызанақ - 60 г, еріген шошқа майы - 10 г, қаймақ - 15 г, лавр жапырағы, тәтті бұрыш бұршақ, тұз, ақжелкен, аскөк. Тазартылған қызылшаны жартылай дайын болғанға дейін пісіріп, оны жолақтарға бөліп, туралған қырыққабатпен бірге сорпаға салып, 10 минут қайнатыңыз. Содан кейін сорпаға қуырылған тамырларды, пиязды, қуырылған және езілген жаңа піскен қызанақты, лавр жапырағын, хош иісті бұрыш бұршағын қосып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде табаққа ет, қаймақ салып, шөптерге себіңіз