Майшабақ, қызанақ және тәтті капсикум қосылған ходжеподж
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жаңа майшабақ - 80 г, сардина - 15 г, тұздалған немесе ысталған майшабақ филесі - 20 г, пияз - 30 г, тұздалған қияр - 20 г, капсикум - 15 г, қызанақ - 20 г, томат пюресі - 5 г, каперс - 5 г, зәйтүн - 5 г, сары май - 10 г, лимон - 1/6 дана., ақжелкен, лавр жапырағы, қара бұрыш, тұз. Пиязды, капсикумды жолақтарға кесіңіз және дайын болғанға дейін бөлек өткізіңіз. Өткізу кезінде пиязға қызанақ пюресі, лавр жапырағы мен бұрыш бұршағын қосыңыз. Ыстық суға немесе балық сорпасына капсикум, пияз, дайындалған тұздалған қияр, каперстерді салып, 10-15 минут қайнатыңыз. Содан кейін бөліктерге кесілген жаңа майшабақ филесін, сардинаны, майшабақ целлюлозасын, жіңішке тілімдерге кесілген тұздалған майшабақты немесе ысталған, тілімдерге кесілген жаңа піскен қызанақты қосып, бәрін жаңа майшабақ дайын болғанға дейін пісіріңіз. Солянка салынған табақтарға қара зәйтүн, лимон тілімдері мен шөптерді салыңыз.