Дон солянкасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бекіре - 100 г, басы - 50 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 15 г, пияз - 40 г, тұздалған қияр - 30 г, каперс - 10 г, зәйтүн - 20 г, зәйтүн - 10 г, қызанақ - 40 г, томат пюресі - 25 г, сары май - 10 г, лимон - 1/10 дана., лавр жапырағы, ұнтақталған қара бұрыш, шөптер, тұз. Сәбізді, ақжелкенді тілімдерге кесіңіз, пиязды тураңыз, бәрін бірге құтқарыңыз, қайнаған балық сорпасына салыңыз, қайтадан қайнатыңыз және қалған өнімдерді (гарнир, бекіре) қосыңыз. Қызанақтарды тілімдерге бөліп, пісіру аяқталғанға дейін 5-10 минут бұрын ходжеподжға қосыңыз. Ходжеподжды әдеттегідей қайнатыңыз және қызмет етіңіз.