Ленинградтық стильдегі солянка еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті - 40 г, пісірілген ветчина - 20 г, шұжықтар - 20 г, қаз - 35 г, пияз - 40 г, тұздалған қияр - 30 г, каперс - 10 г, қара зәйтүн - 10 г, балдыркөк - 5 г, сары май - 10 г, қаймақ - 15 г, шөптер - 5 г, тұз. Ленинград стиліндегі ходжеподж ет командасы сияқты дайындалады, бірақ қызанақ пюресі жоқ. Пісірудің соңында ходжеподжды қаймақпен дәмдеңіз. Қызмет көрсету кезінде табаққа қара зәйтүн мен шөптерді қосыңыз.