Ленинградтық стильдегі солянка еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті - 40 г, пісірілген ветчина - 20 г, шұжықтар - 20 г, қаз - 35 г, пияз - 40 г, тұздалған қияр - 30 г, каперс - 10 г, қара зәйтүн - 10 г, балдыркөк - 5 г, сары май - 10 г, қаймақ - 15 г, шөптер - 5 г, тұз. Ленинград стиліндегі ходжеподж ет командасы сияқты дайындалады, бірақ қызанақ пюресі жоқ. Пісірудің соңында ходжеподжды қаймақпен дәмдеңіз. Қызмет көрсету кезінде табаққа қара зәйтүн мен шөптерді қосыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ленинградтық стильдегі солянка еті пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz