Құрама мяс жасалған солянка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ет сүйектері - 125 г, ет - 40 г, қайнатылған ветчина (Терісі бар ветчина) - 20 г, шұжықтар - 20 г, бүйрек - 47 г, пияз - 50 г, тұздалған қияр - 30 г, каперс - 10 г, зәйтүн - 25 г, зәйтүн - 8 г, қызанақ пюресі - 25 г, май - 10 г, қаймақ - 30 г, лимон - 1/10 дана, лавр жапырағы, бұрыш бұршағы, шөптер. Пиязды ұсақтап турап, сары майға салып, қызанақ пюресін қосып, 5-8 минут өткізуді жалғастырыңыз. Тұздалған қиярды сортына қарай әр түрлі өңдейді. Гарнирді қайнаған сорпаға салыңыз: пияз, қияр, каперс, зәйтүн, сондай-ақ ет өнімдері мен дәмдеуіштер және 5-10 минут пісіріңіз. Пісірудің соңында ходжеподжға тұз бен қаймақ қосыңыз. Ходжеподж қосылған табаққа қара зәйтүн, бір тілім лимон, шөптерді салып, бөлек қызмет етіңіз.