Балғын және тұздалған майшабақ қосылған сұйық солянка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жаңа майшабақ - 80 г, сардина - 15 г, тұздалған майшабақ филесі - 20 г, пияз - 30 г, тұздалған қияр - 20 г, томат пюресі - 5 г, каперс - 5 г, зәйтүн - 5 г, зәйтүн - 5 г, сары май - 10 г, лимон - 1/6 дана., ақжелкен, лавр жапырағы, қара бұрыш, тұз. Жаңа піскен майшабақтарды, сүйексіз сардиналарды салмағы 25-35 г біркелкі тілімдерге кесіңіз.Терісі бар суланған тұздалған майшабақ филесін салмағы 5-10 г жұқа тілімдерге кесіңіз. Қайнаған сорпаға немесе суға қайнатылған пиязды, зәйтүнді, каперстерді, қайнатылған тұздалған қиярды аздап суға салып, 8-10 минут қайнатыңыз, жаңа және тұздалған майшабақ, сардина, лавр жапырағы, бұрыш бұршағын қосып, баяу отта қайнатыңыз. жаңа піскен балық дайын болғанға дейін. Дәміне қарай тұз. Ходжеподж қосылған табаққа қара зәйтүн, лимон тілімі мен туралған шөптерді салыңыз.