Солянка балық құрама командасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Балық сорпасы - 250 г, қияр тұздығы - 50 г, лимон - 1/8 дана., балық филесі - 100 г, шаян - 50 г, тұздалған қайнатылған қызғылт лосось, лосось - 50 г, жаңа бекіре - 50 г, пияз - 40 г, тұздалған қияр - 30 г, қызанақ - 40 г, каперс - 5 г, зәйтүн - 5 г, тұздалған саңырауқұлақтар - 30 г, сәбіз - 20 г, өсімдік майы - 10 г, ақжелкен тамыры - 10 г, жасыл ақжелкен, аскөк - 5 г, лавр жапырағы, қара бұрыш бұршағы. Балық сорпасын қайнатылған қияр тұзды ерітіндісімен біріктіріп, жолақтарға кесілген сәбізді, ақжелкенді салып, баяу отта қайнатыңыз. Майда майдалап туралған пияз мен қызанақты құтқарыңыз. Тұздалған саңырауқұлақтарды күйдіріңіз, текшелерге кесіңіз. Қиярды текшелерге, жаңа піскен және тұздалған балыққа, шаян етін кесектерге бөліп, керамикалық ыдыста немесе эмальданған ыдыста қалған өнімдермен және дәмдеуіштермен біріктіріп, пешке немесе баяу отта 15 минутқа қойыңыз. пеш. Қызмет көрсетер алдында лимон шырынын қопсытқышқа сығыңыз немесе дәнсіз лимон тілімін қосыңыз.