Үйдегі тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қырыққабат - 40 г, картоп - 100 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен - 30 г, балдыркөк - 10 г, пияз - 20 г, пияз - 20 г, тұздалған қияр - 30 г, ас маргарині - 10 г, қаймақ - 10 г, шөптер. Үйдегі маринадталған қияр сиыр еті, шошқа еті, қой еті қосылған ет сорпасында, сондай-ақ балық сорпасында немесе суда дайындалады. Қырыққабатты, тамырларды және пиязды тураңыз. Майға тамырлар мен пиязды құтқарыңыз. Қиярды Мәскеудегі маринадталған қияр сияқты, ал картопты тілімдерге немесе текшелерге кесіңіз. Қайнаған сорпаға немесе суға жаңа піскен ақ қырыққабатты салып, қайнатыңыз, қуырылған тамырларды, картопты, қиярды қосып, тағы 20-25 минут пісіруді жалғастырыңыз. Пісіру аяқталғанға дейін 5-10 минут бұрын тұзды салып, сорпаны қайнатылған сүзілген қияр тұздығымен дәмдеңіз. Қаймақ пен шөптермен бірге қызмет етіңіз.