Саңырауқұлақтары бар тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кептірілген саңырауқұлақтар - 10 г, ақжелкен тамыры - 40 г, балдыркөк - 10 г, пияз - 10 г, пияз - 20 г, картоп - 80 г, тұздалған қияр - 30 г, май - 10 г, шпинат - 10 г, қаймақ - 10 г, шөптер, тұз. Туралған тамырлар мен пиязды сары майға құтқарыңыз. Картопты текшелерге кесіңіз. Саңырауқұлақ сорпасын пісіріп, саңырауқұлақтарды жолақтарға кесіңіз. Картопты қайнаған саңырауқұлақ сорпасына салыңыз, қайнатыңыз, қуырылған көкөністерді, туралған саңырауқұлақтарды, туралған шпинатты қосып, 10-15 минут қайнатыңыз. Пісірудің ең соңында сорпада туралған және бұрын қайнатылған тұздалған қиярды қосып, тұздалған қиярды қияр тұзды ерітіндісімен, тұзбен және дәмдеуіштермен дәмдеңіз. Қаймақ пен шөптермен бірге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Саңырауқұлақтары бар тұздық пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz