Саңырауқұлақтары бар тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кептірілген саңырауқұлақтар - 10 г, ақжелкен тамыры - 40 г, балдыркөк - 10 г, пияз - 10 г, пияз - 20 г, картоп - 80 г, тұздалған қияр - 30 г, май - 10 г, шпинат - 10 г, қаймақ - 10 г, шөптер, тұз. Туралған тамырлар мен пиязды сары майға құтқарыңыз. Картопты текшелерге кесіңіз. Саңырауқұлақ сорпасын пісіріп, саңырауқұлақтарды жолақтарға кесіңіз. Картопты қайнаған саңырауқұлақ сорпасына салыңыз, қайнатыңыз, қуырылған көкөністерді, туралған саңырауқұлақтарды, туралған шпинатты қосып, 10-15 минут қайнатыңыз. Пісірудің ең соңында сорпада туралған және бұрын қайнатылған тұздалған қиярды қосып, тұздалған қиярды қияр тұзды ерітіндісімен, тұзбен және дәмдеуіштермен дәмдеңіз. Қаймақ пен шөптермен бірге қызмет етіңіз.