Бура (Украин тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сүйектер - 100 г, жүрек - 90 г, картоп - 110 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 30 г, балдыркөк тамыры - 20 г, пияз - 20 г, тұздалған қияр - 50 г, шпинат - 20 г, ұн - 5 г, шошқа майы - 10 г, қаймақ - 15 г, шөптер, тұз. Сорпаны сүйектер мен жүректен пісіріп, оған туралған және құтқарылған тамырлар мен пиязды, ал 10-12 минуттан кейін туралған қиярды салыңыз. Тұздалған қиярды ұнмен немесе ақ тұздықпен дәмдеңіз, туралған шпинатты қосып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қияр тұздығын дәміне қарай борға құйыңыз, қызмет еткен кезде табаққа жүректі, қаймақ пен шөптерді салыңыз.