Қарақұмық жармасы қосылған балық тұздылығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Пісірілген балық - 50 г, қарақұмық жармасы - 30 г, картоп - 150 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 10 г, пияз - 20 г, тұздалған қияр - 30 г, ас маргарині - 10 г, қаймақ - 15 г, шөптер, лавр жапырағы, қара бұрыш, тұз. Балық қалдықтарынан дайындалған қайнаған сорпаға қарақұмық жармасы мен тілімдерге кесілген картопты салыңыз. Сәбізді, ақжелкеннің тамырын және пиязды турап, қуырып, сорпаға қосыңыз. Картоп жартылай дайын болғанға дейін қайнатылған кезде, кесектерге кесілген балықты салып, бірнеше минут қайнатыңыз, бұқтырылған тұздалған қияр, қияр тұздығы, лавр жапырағы, қара бұрыш бұршағы, тұз қосып, қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде майдалап туралған ақжелкен мен аскөк себіңіз. Қаймаққа бөлек қызмет етіңіз.