Жылқы скумбриясы бар үй қожасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Балық - 150 г, пияз - 30 г, тұздалған қияр - 40 г, сәбіз - 25 г, ақжелкен тамыры - 10 г, каперс - 20 г, томат пюресі - 25 г, сары май - 20 г, картоп - 100 г, жасыл пияз - 10 г, ақжелкен, лавр жапырағы, қара бұрыш, тұз. Терісі мен сүйегі жоқ балық филесін кесектерге бөліп, пияз, сәбіз, ақжелкен тамыры, лавр жапырағы, қара бұрыш бұршағы мен тұз қосып қайнатыңыз. Балықты қайнатудан алынған қайнаған сорпаға қызанақпен қуырылған пияз мен сәбізді салыңыз, туралған картопты қосып, 10 минут қайнатыңыз, содан кейін тұздалған қиярды, қабығы мен тұқымынан тазартылған және жолақтарға кесілген қайнатылған балық кесектерін, каперстерді, тұзды салып, жұмсақ болғанша пісіріңіз. . Қызмет көрсету кезінде майдалап туралған жасыл пияз мен жасыл ақжелкенге себіңіз. Ходжеподжды скумбрия, меру, макрурус, көмір балықтары, мөңке балықтарынан да дайындауға болады.