Хектен жасалған тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Балық - 150 г, картоп - 100 г, інжу арпа - 20 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 5 г, тұздалған қияр - 30 г, пияз - 20 г, май - 10 г, тәтті бұрыш бұршақ, лавр жапырағы, тұз. Балық сорпасын қайнатыңыз және оған тұзды ерітінді дайындаңыз. Ол ленинградтық сияқты дайындалады. Тұздалған қиярмен бірге табаққа қызмет еткенде, қайнатылған балықтың бір бөлігін салыңыз. Тұздалған қиярды басқа балықтардан да дайындауға болады - треска, қарақұйрық, ақбөкен және т.б.